Despre noi

ROMAD ADMINISTRARE 2008

        -este o firma cu capital  integral romanesc .
      -asigura servicii profesionale de administrare a imobilelor, administrare a asociatiilor de proprietari, managementul proprietatii, precum si a serviciilor conexe si complementare.
      -garanteaza calitatea si conformitatea seviciilor si sumele gestionate, atat prin garantii materiale, asigurari profesionale cat si prin nivelul ridicat de profesionalism si experienta personalului angajat.


     Misiunea firmei:
     ROMAD 2008 urmareste continuu ca interesele proprietarilor sa fie respectate si cauta ca acestia sa cunoasca beneficiile administrarii profesionale a proprietatii.
     ROMAD 2008 nu va inteprinde niciodata si in nici o circumstanta nici un fel de actiune care in mod constient sa conduca la un prejudiciu adus proprietarilor sau proprietatii.
     ROMAD 2008 administreaza proprietatile potrivit standardelor profesionale europene de profil, urmarind astfel asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului ocupantilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile si bineinteles de a creste valoarea imobilului si de a o mentine pe o perioada cat mai indelungata de timp, toate acestea printr-un management performant al proprietatii.